Cum sa faci trecerea de la resemnat la revoltat

3:51 PM


Poate ca ati auzit din intamplare de Gordon Ramsay, mare bucatar si dezvoltator de restaurante de lux in toata lumea. Gordon Ramsay a recunoscut in biografia sa, Humble Pie, ca ceea ce il determina sa lucreze ca un maniac in fiecare zi e spiritul de revolta impotriva a ceea ce a fost tatal lui: un om fara scop in viata, care si-a tarat familia din casa in casa, din saracie in saracie si din abuz in abuz.

Gordon Ramsay pare ca are un izvor nesecat de energie. Revolta l-a manat in fiecare zi din proiect in proiect, din show culinar in show culinar si din restaurant in restaurant pana cand a ajuns posesorul unui imperiu care se extinde din Dubai pana in Tokyo si din New York pana in Londra.

Daca te revolta faptul ca afacerea ta stagneaza de ani buni, lasa-te purtat de revolta!

Daca te revolta faptul ca peste ideea ta geniala de afacere s-a asezat un strat gros de praf, da drumul la motoare, porneste revolutia!

Daca ai avut mereu o dorinta secreta de a deveni putred de bogat, nu-i nimic rau in asta! Saracia nu-i o virtute desi multi vor sa creada asta!

Daca te revolta faptul ca ai un produs extraordinar de vanzare dar nu stie nimeni de el, vino si invata cum sa il promovezi si sa te promovezi!

Drumul de la resemnare la revolta e lung si anevoios. Odata ce te-ai resemnat cu ce esti si ce poti e greu sa-ti mai realizezi adevaratul potenial. Faptul ca ti-ai inchis mintea fata de orice posibilitate de mai mult si mai bine te face apatic dar multumit. Nu trebuie sa mai lupti. Stii deja ca nu poti. Ai stabilit niste limite si niste bariere mentale pe care nu le mai poti trece.

Permite-mi sa te invit sa-ti cauti visele in praf si sa-ti redescoperi dorintele ascunse. Sa-ti spun ca afacerea ta, familia ta, viata ta merita mai mult. Sa te ajut cum pot mai bine sa te dezvolti la adevarata ta valoare!

Ela

S-ar putea sa iti placa si

0 comments

BINE AI VENIT

Multumesc pentru vizita! Aboneaza-te pentru a primi viitoarele articole completand casuta din dreapta.

Fii la curent cu ce e nou