Cum sa iti gasesti scopul

3:48 PM


Un fragment de filozofie urbana din ce in ce mai intens vehiculat spune ca e mai important drumul decat destinatia. Si este adevarat dar strict in dezvoltarea unei afaceri cel mai important este sa stii exact unde vrei sa ajungi. Sa ai un SCOP precis spre care sa te indrepti ca manager de business.

Un cuvant scurt si cuprinzator de care depinde viata si bunastarea noastra a tuturor.
S – siguranta
C – creativitate
O – organizare
P – pasiune

Puteti inlocui cuvintele dar sensul va ramane acelasi, mereu si mereu: doar avand in minte scopul se vir gasi mijloacele pentru implinirea visului.

Nu vreau sa fii un adult cu potential maxim dar fara scop. Care incearca mereu lucruri noi, dar care nu reuseste sa persevereze si sa duca lucrurile pana la capat pentru ca... n-a reusit sa vizioneze capatul. Care crede zi dupa zi ca drumul e mai important decat destinatia si prin urmare se lasa purtat de drum.

Poate ca ar fi trebuit sa fim educati inca din copilarie in aceasta privinta. Poate ca gasirea unui SCOP in viata ar fi trebuit sa ne fie principala preocupare de cand am intrat in scoala.

Dar, nu e niciodata prea tarziu. Putem invata impreuna sa ne definim viata in parametri mai concreti. Sa intelegem ca suntem CREATORI de drumuri, ca avem potential cu carul dar ca trebuie sa il scoatem la suprafata.

Ela

S-ar putea sa iti placa si

0 comments