Sunt incantata sa anunt participarea mea ca speaker la SEO Vibes On Tour Bucuresti!

10:38 AM


Ca un mare fan al WhitePress si al serviciilor pe care le ofera, ma bucur enorm sa ma numar printre speakerii urmatorului eveniment SEO Vibes On Tour ce va avea loc in Bucuresti, pe 17 aprilie 2024, la Grand Hotel Bucuresti.

De-a lungul timpului am folosit WhitePress in numeroase proiecte nationale si internationale, lucru care m-a ajutat sa obtin rezultate exceptionale pentru clientii mei, la un pret mai avantajos decat orice oferte reusisem sa mai obtin, inclusiv de la colegii mei din trusturile de presa. 

Prima Conferinta SEO Vibes On Tour la care am participat anul trecut la Hotel Marmoroch a urcat in topul celor mai interesante la care am participat, astfel ca sunt incantata sa anunt participarea mea ca speaker la urmatorul SEO Vibes On Tour Bucuresti!

Prezentarea mea are un nume destul de auto explicativ privind subiectele pe care le voi aborda: Ajustări mici pentru rezultate mari - Abordarea Atomic Habits pentru SEO. As adauga doar ca lucrurile prezentate vor fi cu accent pe SGE si SEO pentru AI. 

Sunt convinsa ca informatiile pe care le voi impartasi vor fi utile atat pentru cei aflati la inceput de drum in domeniul SEO, cat si pentru profesionistii cu experienta, astfel ca va invit sa participati la turneul SEO Vibes On Tour Bucuresti. Puteti folosi codul ELA50 pentru un discount de 50 RON: https://www.whitepress.com/ro/seo-vibes-on-tour/bucharest

Va astept cu drag si cu mult entuziasm!



S-ar putea sa iti placa si

0 comments