In aprilie ne vedem la Stup - Afla cum se face SEO pentru AI

7:02 AM

Esti un antreprenor care vrea sa inteleaga cum functioneaza SEO in 2024? Vrei sa afli ce s-a schimbat odata cu folosirea la nivel pe scara larga a uneltelor AI precum ChatGPT, Gemini dar si cum sa te pregatesti spentru noile rezultate Google SGE (Search Generative Experience) ce vor avea in curand lansarea si in Romania? Daca da, urmatorul eveniment marca Stup la care voi fi speaker este ideal pentru tine.


Ce vei invata?

Ce functioneaza in SEO in 2024 si cum te poti pregati pentru schimbarile aduse de lansarea SGE (Search Generative Experience).

Cum sa-ti cresti relevanta site-ului si puterea brandului tau ca entitate, pentru a fi gasit de mai multi oameni care cauta ceea ce oferi tu.

Cum sa-ti creezi propriul raport lunar pentru a-ti monitoriza si evalua performanta SEO in mod regulat.

Tehnici practice pentru a-ti ajuta site-ul sa fie afisat atat in rezultatele motoarelor de cautare ca Google, cat si in noile instrumente AI precum ChatGPT si Gemini.

Optimizarea brandului tau online pentru a-ti intari autoritatea online si pentru a-ti creste vizibilitatea in cautarile Google.

Cand vine vorba de vizibilitatea online, cu siguranta iti doresti ca afacerea ta sa fie competitiva.  Invatand cum sa te adaptezi si sa profiti de schimbarile majore in algoritmii de cautare, poti sa-ti cresti vanzarile si sa-ti intaresti brandul. 


Interesat? Ne vedem la Stup (Calea Serban Voda 206, zona Tineretului - Sincai), pe 23 aprilie 2024, de la ora 11:00. Rezerva din timp locul aici.



S-ar putea sa iti placa si

0 comments