MAKE IT ACADEMY


Atunci cand am inceput sa sustinem cursurile de marketing online, in 2011, asa cum se intampla la inceputul fiecarei activitati, inca incercam sa ne dam seama care ar fi cea mai buna varianta a cursurilor, cate ore si cate zile sa dureze, care sa fie raportul intre teorie si practica, pe ce sa insistam in predarea materiei si cum sa ne asiguram ca va fi foarte bine inteles ceea ce prezentam.

Chiar daca mereu mai exista loc de imbunatatire, acum pot spune ca am gasit o formula aproape perfecta. Am creat un program complet de 6 module care acopera tot ce ar trebui cunoscut de catre un specialist in marketing online si de catre un antreprenor care vrea sa beneficieze la maxim de promvoarea online. Totul sub denumirea MAKE IT ACADEMY

MAKE IT ACADEMY este acel loc de invatare rapida ce genereaza specialistii de top din marketingul online, prin 6 cursuri de specializare, cu o durata totala de pana la 48 de saptamani de curs, si prin metode de invatare practice, care fac din studenti niste profesionisti pregatiti pentru a obtine rezultate.

Academia este pentru tine daca iti doresti cea mai buna pregatire in domeniul marketingului online, indiferent daca esti la inceputul carierei, daca ocupi deja pozitia de marketer intr-un business bine consolidat sau esti un antreprenor ce vrea sa invete cum sa isi vanda mai bine serviciile sau produsele.

Pregatim specialistii de marketing online ai Romaniei. Inscrie-te aici pentru a face parte din ei.