CARTEA Cum sa faci o afacere online


Cartea Cum sa faci o afacere online te invata cum sa pui internetul sa lucreze in favoarea ta in fiecare secunda.

Este un ghid indispensabil atat celor care vor sa intre in lupta pentru vizibilitate pe internet cat si celor care incearca sa se mentina in topul cautarilor si sa beneficieze material de pe urma internetului.

Cartea se adreseaza atat cunoscatorilor in domeniul marketingului cat si celor care doresc sa se informeze asupra ultimelor tendinte si posibilitati oferite de lumea virtuala.

In cele peste 200 de pagini vei invata din experienta acumulata de autoare in anii in care a lucrat la diferite firme de prestigiu, a predat cursuri si a dezvoltat diverse proiecte atat in mediul online cat si in lumea dificila a afacerilor din Romania.

Prin aceasta carte autoarea iti ofera sansa de a parcurge rapid un ghid condensat al afacerilor online si de a porni la lucru mult mai informat si mai repede decat ai face-o fara acest ajutor.

Iata cateva idei pe care le poti descoperi citind cartea:
Cum sa alegi ideea de afacere online care sa ti se potriveasca
Cat de important este brandul pentru o afacere de succes
Cum sa dezvolti un magazin online
Ce inseamna promovarea in mediul online si cat de important este sa stii SEO
Clienti, evolutie si dezvoltare sau ce inseamna succesul in online

Nimeni nu garanteaza ca parcurgand aceasta carte vei deveni peste noapte expert in marketing si afaceri online. Dar vei avea clar in minte pasii pe care trebuie sa ii faci in directia buna si vei descoperi ca desi internetul este complicat, este doar o alta stiinta care se poate invata din carti, cursuri si mai ales din practica.

Comanda unul din ultimele exemplare ale cartii cu 30 in loc de 35 de lei prin formularul de aici.