Sedinte 1 la 1Daca ai tot amanat realizarea unui site si/sau a unei afaceri online, te invit la sedintele 1 la 1, pentru a invata si construi sub indrumarea mea tot ce e important pentru o afacere online, sau ce te intereseaza in mod special, in doar cateva ore.

Programul este pentru tine daca:
Vrei sa construiesti sau sa consolidezi o afacere online.
Esti interesat de o cariera in marketing digital.
Vrei sa castigi bani lucrand de acasa.


Continut general sedinte creare afacere online:


Sedinta 1 - BAZELE AFACERII

Sedinta 2 - REALIZAREA SITE-ULUI

Sedinta 3 - PROMOVAREA AFACERII

Sedinta 4 - OPTIMIZAREA SITE-ULUI


Care este pretul?
Sedintele de consultanta au in mod obisnuit pretul de 300 de lei pe ora. Acest pret nu acopera si costul domeniului, al gazduirii sau al reclamelor, ce vor fi achitate separat.

Cum va functiona?
Vom avea cate o intalnire saptamanala de 1-2 ore online. La fiecare intalnire vei invata si realiza in mod practic ceva nou si vei fi cu un pas mai aproape de ce iti doresti. Intre intalniri vei avea de realizat teme si de pregatit intrebari.

Se poate personaliza programul?
Acesta este si scopul sedintelor 1 la 1, sa inveti doar ceea ce te intereseaza si iti este de folos. Structura de mai sus este cea pe care o recomand, dar daca te intereseaza doar anumite aspecte atunci putem trece impreuna doar prin acelea.

In concluzie, in cadrul programului iti voi arata cum creez eu toate lucrurile importante la care te gandesti legate de afaceri online si marketing digital.

Nu trebuie sa cheltuiesti mii de lei pentru crearea de site-uri, mii de lei pentru crearea de imagini si clipuri, mii de lei pentru optimizare si promovare, pentru ca te voi invata cum sa le realizezi tu si cum sa obtii ajutor pentru celelalte lucruri unde este nevoie de alte cunostinte.

Dar poate cel mai important lucru este ca vei realiza aceste actiuni pe care altii le amana pentru ani de zile, in doar cateva zile!

Pentru inscriere sau pentru alte intrebari contacteaza-ma la info@elailiesi.ro.